XIX Konkurs „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”
Zapraszamy do udziału w XIX edycji Konkursu Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”. Ideą konkursu jest identyfikacja i promocja polskich produktów regionalnych, osadzonych głęboko w polskiej tradycji i od lat wytwarzanych tymi samymi metodami i według tych samych receptur.
1 czerwca 2019 r. o godz. 10:00 odbędzie się w Górze Kalwarii wojewódzki etap konkursu. Laureaci etapu wojewódzkiego mają szansę na nominację do konkursu krajowego i do zdobycia PERŁY wręczanej podczas targów w Poznaniu.
Zgłoszenia należy przesyłać na adres: rolnictwo@mazovia.pl do 13 maja 2019 r.
Poniżej regulaminy konkursu (na produkt i na potrawę) oraz karty zgłoszeniowe.
Więcej informacji na stronie www.mazovia.pl oraz na stronie www.produktyregionalne.pl
data wytworzenia: 2019-05-07
opublikował: Ewelina Radkiewicz
data publikacji: 2019-05-07 13:40
« wstecz